5x Groene cadeautips voor hem en haar

5x Groene cadeautips voor hem en haar

Gepostet am Dezember 09 2019

Waar we vroeger netjes spaarden voor een nieuw kledingstuk, een nieuwe koptelefoon of een poster aan de muur, is het in de huidige consumptiemaatschappij steeds makkelijker om voor een prikkie een nieuwe outfit te scoren. Fast moving consumer goods noemen we dat. Hiermee wordt het geven van een mooi cadeau ook steeds lastiger. Want wat geef je aan iemand alles koopt wat hij/zij wil? We zetten 5 groene cadeautips voor hem en haar onder elkaar:

1. Proef-set Abel parfum

De ‘discovery’ set van Abel is rijkelijk gevuld met hoog geconcentreerde natuurlijke parfum (biologisch gecertificeerd). Ook goed om te weten is dat de 7 proefgeurtjes uniseks zijn en dus door man en vrouw gebruikt kunnen worden! Het intiem en dynamisch karakter van Abel is dus het perfecte cadeau voor de moderne en milieubewuste man of vrouw.

2. Zero waste starter pakket

Ken jij misschien iemand die streeft naar een zero-waste en duurzaam leven? En die ook nog ‘es dol is op verzorgingsproducten? Stel dan een zero waste beauty pakket samen en schenk hem of haar een origineel cadeau. Zo kan je bij Plastic Free Amsterdam terecht voor duurzame scheerpakketten, haar en mondverzorgingsproducten. Ook leuk om als cadeau te schenken zijn de wasbare wattenschijfjes van Bewust Puur voor het verwijderen van make-up na een lange dag van feesten (werken of sporten). In andere woorden een zero-waste pakket kan zo duurzaam of natuurlijk zijn als je wilt.

giftbox zero waste

3. Face Kit, €49,95

Till je skincare routine naar een hoger niveau met de Face Kit. Going Green was nog nooit zo makkelijk met de natuurlijke producten van Naïf. De meest natuurlijke gezichtsverzorging in één box; dat is wat de Face Kit is. Niet alleen producten waar je huid blij van wordt, maar ook waar de natuurlijke omgeving letterlijk van gaat stralen. Zo gebruiken we natuurlijke oliën en bevat de Circular Face Scrub calciet uit Nederlands drinkwater. Duurzaam in de juiste zin van het woord dus. Dit is het perfect cadeautip voor haar. Je bestelt hem hier.

Naif Face Kit

4. Lunch bon

Voor de foodlovers kan je tijdens de feestdagen écht niet misgaan met een lunch bon. Zo zijn wij bij Naïf grote fans van cafés en restaurants zoals ‘Vegan Junk food bar’, ‘Meatless District’, ‘Gys Utrecht’, ‘Bagels & Beans’, ‘Pistache’ en ‘Instock’ die een gevarieerde selectie van duurzame, vegetarische en veganistische lunchmenu’s aanbieden. Heerlijk en duurzaam— beter kan het niet!

(Advies: pleeg eerst een belletje en vraag voor de zekerheid of de restaurants cadeaubonnen aanbieden)

5. Toilettas met Naïf product

Om het je makkelijker te maken hebben wij bij Naïf bundels voor je samengesteld. Ideaal als cadeautips voor hem en haar! Je kunt kiezen uit verschillende populaire combi’s zoals: de dagcrème/face scrub, shampoo/wasgel, shampoo/ haarlotion of shampoo en conditioner. Ook kun je uiteraard op Naïf zelf je favoriete producten uitkiezen en (als alternatief voor inpakpapier) in een stevige canvas toilettas schenken.

Bundel packshot face scrub + dag creme
Bundel packshot shampoo + washgel

Extra tips: top 3 Green Experience

De belevenis bon is niet voor niet zo’n succes. Wat is nou een mooier cadeau dan een herinnering? Een aantal ideeën voor je eigen bon:

  1. Een bijzondere overnachting, bijvoorbeeld in een eco-lodge
  2. Een etentje bij Instock, het eerste restaurant in Nederland dat kookt met gewoonlijk verspilde producten
  3. Ga plastic vissen in de Amsterdamse Grachten met de Plastic Whale (inclusief snacks & drinks)

of geef een Naïf giftset cadeau...

Naif Kids Essentials

Heb jij nog leuke cadeautips voor hem en haar? Laat het ons weten via info@naifcare.com en we zetten hem erbij!

Mehr Posts